Lenovo ThinkPad Yoga 12


Pod označením Yoga se skrývá speciální provedení notebooku, který je vybaven praktickým dotykovým displejem. Displej je navíc plně překlopitelný o 360... více

Cena bez DPH 12.793,-
Cena s DPH 15.480,-
Běžná cena 41.450,-
Skladem: Liberec
Kód zboží ANBL00711
Druh repasovaný
Záruka 24 měsíců

Popis:

Pod označením Yoga se skrývá speciální provedení notebooku, který je vybaven praktickým dotykovým displejem. Displej je navíc plně překlopitelný o 360° a notebook proto umožňuje použití ve čtyřech různých režimech. Výrobce tyto režimy označuje jako notebook, stojánek, stan a tablet. Záleží pouze na tom, jak moc displej notebooku pootočíte kolem pohyblivé osy a na zařízení pak můžete používat své oblíbené aplikace čtyřmi různými způsoby, tak jak je to pro vás optimální.

S příchodem nového operačního systému Windows přichází na trh celé řada notebooků s integrací dotykového ovládání, pro které je tento operační systém přímo stvořen. Nejinak je tomu u řady notebooků Lenovo ThinkPad Yoga 12, notebooků s dotykovým displejem a úspornými procesory. Použitý dotykový displej navíc umožňuje vícedotykové ovládání a to až za pomoci deseti dotyků. Notebooku je proto plně optimalizován pro práci v kombinaci s moderním operačním systémem Windows 10

Za pomoci multirežimového notebooku ThinkPad Yoga 12 budete vždy maximálně produktivní. Notebooku se samozřejmě skvěle hodí i na cesty díky tenkému provedení a celkově kompaktnímu provedení. I přes integraci displeje s možností plného překlopení si notebook zachovává nízkou hmotnost začínající pod hranici 2kg. Překvapivá je navíc i výdrž při práci na baterie, které činí až 8 hodin.

Odolnost multirežimového notebooku Lenovo Yoga 12 zajišťuje použití hořčíkové slitiny. Ta se stará nejen o odlehčení konstrukce notebooku, ale i její zvýšenou odolnost. Stejně tak je zvýšená odolnost i u použitého Dragontrail displeje, který se jen tak nepoškrábe.

Základem tohoto konkrétního modelu konvertibilního notebooku Lenovo ThinkPad Yoga 12 je procesor Intel Core i7-5600U, který pracuje na frekvenci 2.6 GHz a podporuje technologie TurboBoost s možností navýšení frekvence až na 3.2 GHz a HyperThreading pro zpracování 4 instrukcí současně. Procesor je doplněn o 8 GB operační paměti typu DDR3. Data pro 12" velký dotykový IPS displej s rozlišením FullHD, tedy 1920x1080 obrazových bodů. Pro uživatelská data je určen 256 GB SSD disk, rozměrům však musela ustoupit optická mechanika. Mezi síťové rozhraní patří bezdrátové Wi-Fi a Bluetooth. Dále nechybí praktická HD kamera, HDMI pro připojení externího monitoru, čtečka paměťových karet nebo dvojice konektorů USB USB 3.0. Notebook využívá operační systém Windows 10 Professional.

Parametry:

Značka Lenovo
Procesor Intel Core i7-5600U 2.60GHz
Pevný disk 256GB SSD
Operační paměť 8192MB DDR3
Grafická karta Intel HD Graphics 5500
Displej 12" FHD IPS AntiGlare, LED Backlight, dotykový 1920 x 1080
Porty 2x USB3.0, 1x USB2.0, čtečka paměťových karet, webová kamera
Barva černý
Hmotnost 1,9 kg
Operační systém Windows 10 Pro
Síť 10/100/1000Mbit, WI-FI, Bluetooth