Pračka LG F 84J7TY1W


LG F84J7TY1W Praktická předem plněná pračka LG F84J7TY1W je nenahraditelný spotřebič, který se stane vaším pomocníkem při péči o prádlo vaší rodiny. O... více

Cena bez DPH 10.322,-
Cena s DPH 12.490,-
Běžná cena 13.990,-
Skladem: Liberec
Kód zboží bilezbozi2
Druh nový
Záruka Plná záruka, 10 let na motor LG

Popis:

LG F84J7TY1W Praktická předem plněná pračka LG F84J7TY1W je nenahraditelný spotřebič, který se stane vaším pomocníkem při péči o prádlo vaší rodiny. Oděvy budou komfortně a důkladně vyprané a vy budete mít více času na sebe a svou rodinu. Tento model je určen na 8 kg prádla, což je dostačující i pro větší rodinu. Maximální otáčky při odstřeďování jsou 1400 ot./min.
Model je zařazen do energetické třídy A +++, čímž je dosaženo maximální možná energetická úspora při praní. 6 Mottion DD, více pohybu, lepší péči Díky svému designu unikátní technologie 6 Motion Direct Drive od LG dokáže měnit pohyb bubnu nebo tyto pohyby kombinovat v závislosti na zvoleném pracím programu.
Díky spojení regulované rychlosti otáčení a schopnosti bubnu otáčet se doleva i doprava má pračka daleko větší výkon a pokaždé vám přinese dokonalé výsledky. Rychle a čistě s funkcí Turbowash ™ Pračka TurboWash ™ má funkci Jet Spray, která výrazně zkracuje celkovou dobu praní, šetří energii a zaručuje čistší oblečení.
Funkce Jet Spray během 120 sekund stříká vodu přímo na prádlo, podporuje vynikající výkon technologie 6 Motion Direct Drive s ohledem na praní a máchání, a umožňuje pračce TurboWash ™ celý prací cyklus urychlit. Fuzzy Logic Díky technologii Fuzzy Logic máte zaručen kontrolovaný průběh pracího programu. Prací proces probíhá pomocí automatické regulace spotřeby vody a energie. Tyto parametry se nastavují podle množství náplně v bubnu pračky. Na vás zbývá pouze nastavení si programu podle druhu tkaniny, kterou akorát perete.
Smart Diagnosis ™ LG Smart Diagnosis ™ (inteligentní diagnostika) snadno a rychle řeší problémy bez nutnosti volat hned servisního technika. Jednoduše zavolejte zákaznickou linku společnosti LG a položte telefon s NFC + příslušnou aplikací na spotřebič. Ten pak bude komunikovat s pračkou LG F84J7TY1W, která během několika sekund stanoví diagnózu a okamžitě nabídne řešení problému.

Sleva je poskytnuta z důvodu natrženého transportního obalu. Po vybalení je Pračka zcela nová bez poškození

Parametry:

Značka LG
Energetická třída A+++
Počet otáček 1400
Hlučnost praní : 52 dB / odstřeďování : 73dB
Počet programů 14
Max. náplň pračky 8 Kg

Fotografie:

Pračka LG F 84J7TY1W