Windows 10

Upgrade zdarma


Windows 10 už je tady a můžete ho mít zadarmo. Nový operační systém Windows 10 je navržený tak, aby byl kompatibilní s hardwarem, software i ... více

Cena bez DPH 0,-
Cena s DPH 0,-
Skladem: Praha, Liberec
Kód zboží WIN10
Druh nový
Záruka 6 měsíců

Popis:

Windows 10 už je tady a můžete ho mít zadarmo.

Nový operační systém Windows 10 je navržený tak, aby byl kompatibilní s hardwarem, software i periferními zařízeními, které už máte. Neustále povolené aktualizace zajišťují, že po dobu podporované životnosti zařízení budou funkce i zabezpečení aktuální.

Nejlepší Windows na hry všech dob.
Ve Windows 10 jsou hry ještě větší zábava.Současné hry budou skvěle fungovat, a navíc teď můžete do hry přizvat hráče na konzolích Xbox One nebo zařízeních s Windows 10. Windows 10 je prostě stvořený k hrám, které máte rádi – od těch nejlepších her pro příležitostné hráče až po novou generaci her pro počítače.

Prohlížeč, který toho umí víc.
Microsoft Edge je zbrusu nový prohlížeč. Dokážete s ním víc, než jen procházet web. Zkuste si, jak je úžasné psát přímo na weby rukou nebo pomocí klávesnice. Nenechte se při čtení online článků ničím vyrušovat.

Jak rychleji udělat, co potřebujete.
Windows 10 vám nabídne naprosto nejlepší prostředí na práci. Aplikace můžete snadno přichytit na místo a prostor obrazovky optimalizovat tak, aby vám všechno šlo od ruky. Všechny otevřené úkoly uvidíte v jednom zobrazení. Pokud potřebujete víc místa nebo si chcete věci spořádat podle projektů (například je chcete rozdělit na aplikace Office na práci a hry na zábavu), vytvořte virtuální plochy.

Parametry:

Značka
Licence Microsoft
Typ Upgrade
Lokalizace Česká